Skip to main content

Jobbsøker

Et arbeidsliv består av ca. 10.000 arbeidsdager og det er viktig å ha en jobb man trives i. Å jobbe som vikar/konsulent kan være det første steget mot drømmejobben din! Kanskje kommer du inn i et firma hvor du får muligheten til å utvikle deg og gå gradene som gjør at du når målet ditt? Er det rett jobb for deg?

Det vil uansett være en god læring og referanse på veien videre. Vi i Ansett AS hjelper deg på veien med dine karrierevalg. Det er viktig for oss at du blir godt mottatt og ivaretatt i stillingen du har fått via Ansett AS. Gjør du en god jobb, står på og er pliktoppfyllende vil du fort trives sammen med både arbeidskolleger og overordnede.

Å jobbe som vikar/konsulent for flere forskjellige selskaper gir deg innsyn i forskjellige bedriftskulturer og opparbeider deg erfaring fra flere bransjer. Dette kan bidra til at du får en utviklende og spennende CV.

Våre kunder er alt fra globale storkonsern til mindre bedrifter. Vi vil være med å finne jobben som er tilpasset dine individuelle ferdigheter og forutsetninger.

Ta kontakt med oss, vi trenger deg!

La oss løse ditt personalbehov

©  2024 – Ansett AS